IZOBRAŽEVANJA revijaIKS.si EKSPERT RFR PRIROČNIKI RFR ZVEZA RAČUNOVODIJ, FINANČNIKOV IN REVIZORJEV SLOVENIJE
 
S potrditvijo se boste uvrstili na seznam prejemnikov obvestil Zveze računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije.
Vaš elektronski naslov nikakor ne bo uporabljen za noben drugi namen. S seznama se lahko kadarkoli izbrišete.
*Označena polja so obvezna.

Zagotavljanje uspešnosti slovenskih računovodij

Zveza računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije zagotavlja strokovno obveščenost in razgledanost, ki jo računovodje potrebujejo za uspešno premagovanje strokovnih in poslovnih izzivov.

TELEFONSKO SVETOVANJE

 

TELEFONSKO SVETOVANJE ZVEZE RFR PO NOVEM

Zveza RFR je 3. junija 2016 uvedla nov način telefonskega svetovanja za vse naročnike revije IKS. S tem uvajamo prijaznejši, hitrejši in učinkovitejši servis za vse naše zveste uporabnike. Za nemoteno uporabo novega načina telefonskega svetovanja je treba aktivirati osebno RFR-številko in naročniški profil. Podrobnejši opis postopkov vam posredujemo spodaj. Vsi tisti, ki ste osebno RFR-številko že aktivirali in ste jo morda pozabili, jo lahko ponovno pridobite na spletnem naslovu https://uporabnik.zvezarfr.si/.

Kaj je osebna RFR-številka?

Namenjena je le fizičnim osebam. Omogoča informiranost o spremembah na področju računovodstva, davščin in financ prek digitalnih produktov. Obvezna je pri upravljanju naročnin v okviru naročniškega profila, kjer se zaposlenim v podjetju dodeljujejo pravice do uporabe storitev Zveze RFR.

Postopek aktiviranja osebne RFR-številke
 
1. Na spletni strani https://osebnarfr.zvezarfr.si/ opravite registracijo. Vpišite svoj elektronski naslov, izberite poljubno geslo, ki mora vsebovati najmanj 8 znakov, in ga nato še potrdite.

2. Izpolnite osebne podatke. Tukaj bodite pozorni in vpišite domači naslov, in ne naslov podjetja, da vam bomo osebno RFR-številko lahko poslali po navadni pošti.

3. Potrdite osebne podatke in strinjanje s splošnimi pogoji uporabe.

4. Na koncu še izpolnite stopnjo izobrazbe, število let delovne dobe in kliknite gumb Zaključi. S tem je postopek aktiviranja končan. 
 
Kaj je naročniški profil?

Naročniški profil vam omogoča preprosto in varno upravljanje naročnin. V njem lahko urejate svoje naročniške podatke, dodeljujete uporabniške pravice za posamezne naročnine in določate osebe, ki lahko uveljavljajo z naročninami povezane ugodnosti. Da pa bi vse to lahko izvedli, morate osebne RFR-številke povezati s produkti v naročniškem profilu.

Na eno naročnino revije IKS lahko dodelite največ tri uporabnike znotraj organizacije.

Vaši zaposleni bodo potrebovali osebno RFR-številko za identifikacijo pri uporabi storitve telefonskega svetovanja.

Postopek registracije in vpisa v naročniški profil

1. Na spletni strani https://narocnik.zvezarfr.si/ najprej opravite registracijo. V izbrana polja vpišite naročniško številko, ki je navedena na zadnjem računu za revijo IKS. Prosimo za pregled zadnjega prejetega računa za leto 2016. Nato izberite poljubno geslo, ki mora vsebovati najmanj 8 znakov. Izbrano geslo vpišite še enkrat, nato pa kliknete gumb Potrdi. S tem je postopek registracije končan.

2. Po uspešnem postopku registracije se morate prijaviti v naročniški profil, kjer ponovno vpišete naročniško številko in geslo, ki ste ga izbrali v registracijskem postopku.

3. Zdaj ste v naročniškem profilu, kjer izpolnite podatke, vezane na poslovni subjekt in odgovorno kontaktno osebo. Po končanem vpisu kliknite gumb Nadaljuj in prikažejo se vsi naročniški produkti. Pri posameznem naročniškem produktu vpišite osebne RFR-številke (največ tri).
 
4. Na koncu potrdite gumb Zaključi vpis. S tem je postopek vpisa končan. 

Zveza RFR predlaga, da pred registracijskim postopkom naročniškega profila zaposleni najprej pridobijo osebno RFR-številko, če je še niso.

Od 3. junija 2016 telefonsko svetovanje brez osebne RFR-številke ni več mogoče.

Za več informacij pokličite na 080 1957 ali pišite na elektronski naslov podpora@zvezarfr.si.

Zveza RFR sem vam zahvaljuje za razumevanje in vas lepo pozdravlja. 
 
KOLEDAR
             
             
             
 
VIDEO
ANKETA
Davčna reforma naj se osredotoči na spremembo: