ČLANSTVO V DRUŠTVU ZVEZE RFR

Odprite si pot do večjega vpliva (in nekaj ugodnosti)

Vizija računovodje kot poklica s statusom in ugledom v družbi je drzna, a uresničljiva. Dosežemo jo lahko le s skupnim trudom, zato vas vabimo k včlanitvi v društvo – tako boste lahko aktivno pripomogli h krepitvi in ugledu računovodskega poklica v družbi, pridobili pa boste tudi nekaj članskih ugodnosti. Zvezi RFR se lahko pridružite tako, da se vpišete v eno od društev Zveze RFR, ki so pristopila k pobudi za poenotenje članske politike.

 

Ob vpisu boste prejeli članski bon v vrednosti 25 EUR, ki ga boste lahko izkoristili pri nakupu izbranih produktov Zveze RFR. Kot člani ste tudi povabljeni na osrednji strokovni dogodek za člane. Ta bo aprila, na njem pa se bodo zvrstile strokovne, praktičnoizobraževalne in družabne aktivnosti. Dogodek je za člane društev na voljo po ugodnejši ceni.

 

Po prejetem plačilu bomo vaše podatke poslali izbranemu društvu, vam pa sporočili številko bona ugodnosti. 

 

Preko Zveze RFR se v društva lahko včlanijo le NOVI člani. Že obstoječim članom posameznih društev društva pošljejo račun za podaljšanje članstva.

Pristopnica k članstvu


Moji podatki
Karierni podatki
Podatki o pravni osebi

Naročilo uspešno oddano.

Na kontaktni elektronski naslov plačnika je bil poslan predračun. Na elektronski naslov uporabnika pa navodilo za dostop. Za dodatne informacije smo vam na voljo na 080 1957.