IZOBRAŽEVANJA revijaIKS.si EKSPERT RFR PRIROČNIKI RFR ZVEZA RAČUNOVODIJ, FINANČNIKOV IN REVIZORJEV SLOVENIJE
 
S potrditvijo se boste uvrstili na seznam prejemnikov obvestil Zveze računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije.
Vaš elektronski naslov nikakor ne bo uporabljen za noben drugi namen. S seznama se lahko kadarkoli izbrišete.
*Označena polja so obvezna.

ZVEZA

O Zvezi RFR

Zveza RFR je osrednja slovenska referenca na področju računovodstva in davščin. Na strokovnem področju združuje tako avtorje nacionalnih računovodskih standardov kakor tudi predlagatelje tehtnih in dolgoročnih rešitev za uporabo v vsakdanji računovodski praksi.

Pri svojem delu se osredotoča na potrebe računovodij in oseb v sorodnih poklicih v praksi, saj širi in poglablja njihovo teoretično znanje, sodeluje pri razvijanju stroke ter pripravi in sprejemanju predpisov, standardov in drugih pravil, ter sooblikuje in uveljavlja kodeks poklicne etike.

Njeni ključni programi so povezovanje in zagotavljanje podpore članom, promocija stroke, založništvo in izobraževanje na področju računovodstva, financ in davščin.

Zveza RFR je nastala 12. decembra 1957. Prvo ime, Združenje knjigovodij Slovenije, je spremenila kar nekajkrat, pogosto pa je spremenila tudi način delovanja. Vsa leta se je namreč prilagajala potrebam in pričakovanjem računovodij, ki so skozi čas dobivali različne vloge v vsakdanji praksi.

Posebno skrb Zveza RFR namenja podpiranju in usklajevanju delovanja območnih strokovnih društev. Društva tako seznanja s predpisi, ki zadevajo nji­hovo delo, in jih spodbuja pri strokovnem izpopolnjevanju. Danes je v Zvezo RFR vključenih 32 društev računovodij, finančnikov in revizorjev iz vse Slovenije.

Zvezo vodi predsednica Lidija Sabol, univ. dipl. ekon..

 
KOLEDAR
             
             
             
 
VIDEO
ANKETA
Ali naraščajoča inflacija vpliva na vaše poslovanje?